Иван Данаилов, когото мнозина знаят като Ванчо Пича, загуби имущество

...
 
Иван Данаилов, когото мнозина знаят като Ванчо Пича, загуби имущество
Коментари Харесай

Кошмар край Петрич! Ванчо Пича изгоря с 5 млн. лв по брутален начин

 

Иван Данаилов, който мнозина знаят като Ванчо Пича, загуби имущество за 5 млн. лева Това се случи след терористичен акт в символ на възмездие.

Цели 8 камиона и едно огромно ремарке – благосъстоятелност на Пича, са изгорели на частен паркинг, намиращ се сред град Петрич и село Първомай. Камерите са снимали двамамаскирани мъже със запалителни туби в ръце.

Палежът е станал към 2:30 ч. тази заран. Подаден е сигнал в прокуратурата в Благоевград, която проверява претекстовете и всичко останало по случая.

Малко след палежа се схваща, че камионите са благосъстоятелност на Ванчо Пича, който ги употребява в работата си. Фирмата му се занимава с интернационален превоз.

Слуховете обаче сочат, че пожарът е породен поради възмездие. Ванчо се занимавал с контрабанда посредством своите ТИР-ове, само че при последния транспорт съгрешил пред рискови хора, които решили да му отмъстят, заличавайки бизнеса му.

Ако Пича, който е родом от с. Михнево, реши да си възвърне бизнеса, ще би трябвало да се бръкне с съвсем 5 млн. лева, които сега не може да си обезпечи.

Хубавото в тази ситуация е, че няма потърпевши хора. Не е известно паркингът да е имал защита, само че и да е по този начин, тя се е разминала с най-страшното, а точно да изгори дружно с камионите.

Инфо: Уикенд

Тагове: Ванчо Пича
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР